Profil

Hur blir jag Lunar-användare?

Du kan bli användare genom att registrera dig i Lunar-appen. För att bli användare måste du vara minst 18 år gammal, bo i Sverige och ha BankID. Om du inte bor i Sverige måste du vara svensk medborgare och bo i ett EES-land, samt ha BankID och giltigt pass eller körkort.

Är Lunar en bank?

Nej, inte än men vi fick precis vår alldeles egen banklicens. Vår ambition är att förändra den klassiska modellen som banktjänster erbjuder idag. Vi tror på att banksektorn behöver ett ordentligt wake-up call när det gäller teknik, erfarenhet och design.  Vi erbjuder en banking-app med ett tillhörande Prepaid Mastercard. Vi tycker att privatekonomi borde vara roligt och enkelt och därför är vår app estetiskt inbjudande och lätt att navigera. Få stenkoll på dina utgifter, undvik dolda avgifter och lägg undan pengar till dina drömmar. Du registrerar dig enkelt direkt i Lunar-appen. Så fort din registrering har behandlats och godkänts skickas ditt kort och du kan börja använda appen.

Hur säger jag upp min Lunar?

Kontakta vår support via vår chatt på hemsidan, i appen eller ring till oss på +46 313 61 60 10. Vi kan kontaktas måndag till fredag mellan kl. 10-16.

Jag har fått nytt mobilnummer, vad måste jag göra?

Gå till "Inställningar" → "Profil" för att ändra ditt telefonnummer.

Måste jag byta bank när jag registrerar mig till Lunar?

Nej, din existerande banksituation påverkas inte och fortsätter precis som tidigare.

Vem kan bli Lunar-användare?

För att bli användare av Lunar måste du vara minst 18 år gammal, bo i Sverige och ha BankID. Om du inte bor i Sverige måste du vara svensk medborgare och bo i ett EES-land, samt ha BankID och giltigt pass eller körkort.

Kan jag bli kund om jag är under 18 år?

Du måste vara minst 18 år för att bli användare av Lunar

Lunar behöver ditt samtycke till cookies

I överensstämmelse med Data Protection Regulation art. 6, PCS 1 (a), ger jag härmed samtycke till att Lunar A/S (“Lunar”, “vi”, “os”) får använda cookies och andra teknologier i förbindelse med aktiviteter relaterade till mitt besök på Lunars webbplats eller app. Läs vår cookie policy här.