Hvordan tilbagebetaler jeg mit Business lån?

Du betaler én gang pr. måned. Hvis du for eksempel har taget lånet den 10. i en måned, så skal den første betaling være fuldført den 10. den efterfølgende måned. Qred sender en faktura via mail ca. ti dage før forfaldsdato.

Skal jeg betale moms af mit Business lån?

Nej. Dit månedlige gebyr er fritaget for moms.

Hvad er renten på et Business lån ved Qred?

Du betaler ingen renter. I stedet betaler du et fast månedligt gebyr. Det månedlige gebyr er individuelt og baseres på din Qred-score. Qred foretager en individuel kreditvurdering af hver eneste ansøgning.

Hvordan kontakter jeg Qred?

Har du spørgsmål angående lån ved Qred, er du meget velkommen til at kontakte dem på telefon 89871006 eller maile til support@qred.dk.

Hvordan udbetales lånet?

Lånet udbetales direkte på din Lunar Business konto inden for Qreds åbningstider.

Hvordan ansøger jeg om et Business lån?

Du ansøger direkte i din Lunar-app. Ansøgningen er gratis og ikke-bindende. Efter du har sendt din ansøgning, vil du oftest blive ringet op af en rådgiver fra Qred, som vil stille et par uddybende spørgsmål til din ansøgning.

Qred svarer dig på din ansøgning inden for en time i normal kontortid via SMS og email. Du vælger selv, om du vil tage imod tilbuddet, når du har fået svar på din låneansøgning. Godkender du lånet, udbetales pengene oftest samme dag til  din Business konto.

Hvem kan ansøge om et Business lån?

Alle Lunars Business kunder kan ansøge om et lån ved Qred gennem deres Lunar-app. Qred foretager en individuel vurdering af alle virksomheder. Det vigtigste for dem er, at der findes et godt og sundt forretningskoncept og dygtige iværksættere bag virksomheden.