Overførsler

Kan jeg tilmelde Leverandørservice til min erhvervskonto?

Ja, det er muligt at tilmelde Leverandørservice-betalinger til din erhvervskonto. I tilfælde af at du ønsker tilmelde Leverandørservice-betalinger, skal du kontakte Nets. Opret en kreditoraftale hos Nets.

Kan jeg tilmelde Betalingsservice til min erhvervskonto?

Ja, det er muligt at tilknytte Nets' Betalingsservice til din erhvervskonto. Med Lunar Business kan du både oprette dig som kreditor og debitor. I tilfælde af at du ønsker at opkræve dine kunder via Betalingsservice, skal du kontakte Nets.

Ønsker du at  tilmelde en Betalingsserviceaftale til din erhvervskonto, kan dette ordnes direkte fra din Lunar-app. Scan din regning i appen -  så tilmeldes den automatisk Betalingsservice.

Kan jeg tilmelde Overførselsservice til min erhvervskonto?

Ja, det er muligt at tilknytte Nets’ Overførselsservice til din erhvervskonto. I tilfælde af at du ønsker tilmelde Overførselsservice, skal du kontakte Nets. Opret en Overførselsaftale hos Nets.

Kan jeg ændre beløb på en fast overførsel?

Du kan ikke ændre beløbet på dine faste overførsler. I det tilfælde, du ønsker at sende et andet beløb, skal du oprette en ny, fast overførsel. Samtidig er det vigtigt, at du går ind og sletter den oprindelige, faste overførsel, sådan at denne ikke fortsætter.

Hvordan laver jeg en fast overførsel?

Du laver en fast overførsel ved at igangsætte en normal bank overførsel. Du skal indtaste beløb og vælge modtager og trykke “næste”. Du kan på den efterfølgende side vælge, at denne overførsel skal være en fast overførsel i et givent interval og dag på ugen.

Hvordan stopper jeg en fremtidig overførsel?

Du kan stoppe en fremtidig overførsel ved at åbne transaktions detaljerne for transaktionen, hvor du kan slette den fremtidige overførsel.

Hvad sker der hvis jeg ikke har penge på kontoen?

Hvis du ikke har penge på din konto, bliver din overførsel afvist. Du vil modtage en notifikation, hvis overførslen har fejlet.

Hvordan laver jeg en fremtidig overførsel?

Du laver en fremtidig overførsel ved at igangsætte en normal bank overførsel. Du skal indtaste beløb og vælge modtager og trykke “næste”. Du kan på den efterfølgende side vælge, hvornår overførslen skal foretages. Såfremt en fremtidig dato vælges, fremstår transaktionen som en fremtidig overførsel på din transaktionsliste.

Hvordan stopper jeg en fast overførsel?

Du kan stoppe en fast overførsel ved at gå ind under siden "Hjem" i appen. Derefter trykker du på 'Privatkonto' og ikonet 'Kommende'. Her kan du se en oversigt over alle faste overførsler, hvor du kan vælge at deaktivere eller slette en fast overførsel.

Hvis du deaktiverer en fast overførsel, sættes overførslen blot på pause, og du kan til enhver tid aktivere denne igen.

Hvis du sletter en fast overførsel, slettes den permanent, og de skal oprette en ny, fast overførsel, hvis du igen ønsker at overføre til samme modtager for samme beløb.

Er der gebyrer ved udenlandske overførsler?

Vi kan endnu ikke tilbyde at overføre penge til udlandet i app'en, men du kan godt modtage overførsler fra udlandet.

Hvor stort et beløb kan jeg overføre?

Det maksimale beløb, der kan overføres om dagen, er 200.000 kr.

Er der gebyrer ved udenlandske overførsler?

Vi kan desværre endnu ikke tilbyde, at overføre penge til udlandet i app'en.

Lunar har brug for dit samtykke til cookies

I henhold til databeskyttelsesforordningens art. 6, stk. 1, litra a, giver jeg hermed samtykke til, at Lunar A/S ("Lunar", "vi", "os") må anvende cookies og andre teknologier i forbindelse med aktiviteter relateret til mine besøg på Lunars hjemmeside eller app. Læs vores cookiepolitik her.