Er Lunar en bank?

Ja, Lunar er en bank. I august 2019 fik vi vores egen banklicens. Du får alt det, du forbinder med en bank: Konto, Visa-kort, betalinger, lånemuligheder, Mobile Pay, Apple Pay, Google Pay m.v. Derudover får du Danmarks bedste bank-app, så du nemt og sikkert kan styre din økonomi fra mobilen.

Når du opretter en erhvervskonto hos Lunar, bliver du altså kunde i Lunar Bank A/S.

Skal jeg skifte bank, når jeg signer up til Lunar

Det bestemmer du. Du kan både vælge at være kunde begge steder eller opsige din nuværende bank og udelukkende være Lunar-bruger.

I hvilke lande er Lunar Business tilgængelig?

Lunar Business er i øjeblikket tilgængelig i Danmark.

Lunar har brug for dit samtykke til cookies

I henhold til databeskyttelsesforordningens art. 6, stk. 1, litra a, giver jeg hermed samtykke til, at Lunar A/S ("Lunar", "vi", "os") må anvende cookies og andre teknologier i forbindelse med aktiviteter relateret til mine besøg på Lunars hjemmeside eller app. Læs vores cookiepolitik her.