Skal jeg skifte bank for at få Lunar?

Det bestemmer du. Du kan både vælge at være kunde begge steder eller opsige din nuværende bank og udelukkende være Lunar-bruger.

Vi ville elske, hvis du også var privatkunde hos os, men hos os er det ikke et krav. Du kan sagtens få en Lunar Business-konto, selvom du er privatkunde i en anden bank.

I hvilke lande er Lunar Business tilgængelig?

Lunar Business er i øjeblikket tilgængelig i Danmark.

Er Lunar en bank?

Ja, Lunar er en bank. I august 2019 fik vi vores egen banklicens. Du får alt det, du forbinder med en bank: Konto, Visa-kort, betalinger, lånemuligheder, Mobile Pay, Apple Pay, Google Pay m.v. Derudover får du Danmarks bedste bank-app, så du nemt og sikkert kan styre din økonomi fra mobilen.

Når du opretter en erhvervskonto hos Lunar, bliver du altså kunde i Lunar Bank A/S. Vi er ligesom alle andre danske banker under tilsyn af Finanstilsynet og det betyder, der er en lang række retningslinjer, vi skal efterleve. Hos os er dine penge også dækket af indskydergaranti, hvilket beskytter indestående beløb på bankkonti i pengeinstitutter med op til 750.000 kr.