Integrationer

Hvordan integrerer jeg Lunar Business med Billy?

For at integrere Lunar Business med Billy, skal du gøre følgende:

Download Lunar-appen til iOS eller Android. Er du ikke allerede Lunar Business-bruger, kan du sende en ansøgning gennem appen. Gå til “Produkter” i højre side af appen og vælg “Billy”. Tryk på “Forbind Billy”. Her skal du indsætte API key fra Billy. Login på Billy.dk og tryk på det lille tandhjul i venstre bund af hjemmesiden. Gå til “Adgangsnøgler” og tryk på “Opret adgangsnøgle” i højre top - Giv din nøgle et navn f.eks. “Lunar Business” og evt. en beskrivelse. Tryk på “Opret”. Kopier adgangsnøglen og sæt den ind Lunar-appen. Din integration mellem Lunar Business og Billy er nu gennemført.

Hvad koster det at integrere mellem Lunar Business og regnskabsprogrammerne e-conomic, Dinero og Billy?

Selve integrationen mellem Lunar Business og regnskabsprogrammerne e-conomic, Dinero og Billy er gratis.

Hvordan integrerer jeg Lunar Business med Dinero?

På https://dinero.dk/integration/lunar-way/ kan du se præcis, hvordan du kommer i gang med at bruge Dinero.

Hvad er forudsætningen for at bruge e-conomic sammen med Lunar Business?

For at kunne integrere Lunar Business med e-conomic, er det en forudsætning, at du er Business-bruger, og at du har en af følgende abonnementspakker ved e-conomic: Start-up, Small Business eller Professional.

For at kunne benytte funktionaliteten med at vedhæfte billeder til kvitteringer, skal du yderligere have tilknytte e-conomics modul “Indscanning”. Læs mere på https://www.e-conomic.dk/tillaegsmoduler/indscanning

Hvordan integrerer jeg Lunar Business med e-conomic?

For at integrere Lunar Business med e-conomic, skal du gøre følgende:

Download Lunar-appen til iOS eller Android. Er du ikke allerede Lunar Business-bruger, kan du sende en ansøgning gennem appen. Gå til produktsiden i appen og vælg “e-conomic”. Tryk på “Forbind e-conomic”. Vælg “Hent nøgle fra e-conomic”. Tryk på “Fortsæt”, for at få adgang og åbne e-conomic. Tryk på “OK”. Login på e-conomic med den bruger, som  du ønsker at forbinde. Tryk på “Log på”. Tryk på “Tilføj app”. Tryk på “Forbind”. Din integration mellem Lunar Business  og e-conomic er nu gennemført

Hvad er fordelen ved integration mellem Lunar Business og regnskabsprogrammerne e-conomic, Dinero og Billy?

Automatisk overførsel af transaktioner fra din konto og dit kort til kassekladden/bilagsoversigten i realtime.

Mulighed for nemt og enkelt at bogføre i kassekladden/bilagsoversigten.

Mulighed for at vedhæfte billede af kvitteringen og gemme den direkte på transaktionen.

Hvad er forudsætningen for at bruge Billy sammen med Lunar Business?

For at kunne integrere Lunar Business med Billy, er det en forudsætning, at du er Business-bruger, og at du har Premium-abonnementspakken ved Billy.

Vil du vide mere om Billy, så kan du læse mere på https://www.billy.dk/apps/lunar-way/

Hvad er forudsætningen for at bruge Dinero sammen med Lunar Business?

For at kunne integrere Lunar Business med Dinero, er det en forudsætning, at du er Business-bruger, og at du har Pro-abonnementspakken ved Dinero.

Lunar har brug for dit samtykke til cookies

I henhold til databeskyttelsesforordningens art. 6, stk. 1, litra a, giver jeg hermed samtykke til, at Lunar A/S ("Lunar", "vi", "os") må anvende cookies og andre teknologier i forbindelse med aktiviteter relateret til mine besøg på Lunars hjemmeside eller app. Læs vores cookiepolitik her.