Integrationer

Hvad er forudsætningen for at bruge Billy sammen med Lunar Business?

For at kunne integrere Lunar Business med Billy, er det en forudsætning, at du er Business-bruger, og at du har Premium-abonnementspakken ved Billy.

Guide til at komme i gang med Billy

Hvad er forudsætningen for at bruge e-conomic sammen med Lunar Business?

For at kunne integrere Lunar Business med e-conomic, er det en forudsætning, at du er Business-bruger, og at du har en af følgende abonnementspakker ved e-conomic: Start-up, Small Business eller Professional.

For at kunne benytte funktionaliteten med at vedhæfte billeder til kvitteringer, skal du yderligere have tilknytte e-conomics modul “Indscanning”. Læs mere om indscanning.

Hvad koster det at integrere mellem Lunar Business og regnskabsprogrammerne e-conomic, Dinero og Billy?

Selve integrationen mellem Lunar Business og regnskabsprogrammerne e-conomic, Dinero og Billy er gratis.

Hvad er fordelen ved integration mellem Lunar Business og regnskabsprogrammerne e-conomic, Dinero og Billy?

Automatisk overførsel af transaktioner fra din konto og dit kort til kassekladden/bilagsoversigten i realtime.

Mulighed for nemt og enkelt at bogføre i kassekladden/bilagsoversigten.

Mulighed for at vedhæfte billede af kvitteringen og gemme den direkte på transaktionen.

Hvad er forudsætningen for at bruge Dinero sammen med Lunar Business?

For at kunne integrere Lunar Business med Dinero, er det en forudsætning, at du er Business-bruger, og at du har Pro-abonnementspakken ved Dinero.

Hvordan integrerer jeg Lunar Business med Dinero?

For at integrere med Dinero skal du have oprettet en bruger og have et Pro abonemment.

Se Dineros guide til at komme i gang

Hvordan integrerer jeg Lunar Business med Billy?

For at integrere Lunar Business med Billy, skal du gøre følgende:

Download Lunar-appen til iOS eller Android. Er du ikke allerede Lunar Business-bruger, kan du sende en ansøgning gennem appen. Gå til “Produkter” i højre side af appen og vælg “Billy”. Tryk på “Forbind Billy”. Her skal du indsætte API key fra Billy. Login på Billy.dk og tryk på det lille tandhjul i venstre bund af hjemmesiden. Gå til “Adgangsnøgler” og tryk på “Opret adgangsnøgle” i højre top - Giv din nøgle et navn f.eks. “Lunar Business” og evt. en beskrivelse. Tryk på “Opret”. Kopier adgangsnøglen og sæt den ind Lunar-appen. Din integration mellem Lunar Business og Billy er nu gennemført.

Hvordan integrerer jeg Lunar Business med e-conomic?

For at integrere Lunar Business med e-conomic, skal du gøre følgende:

Download Lunar-appen til iOS eller Android. Er du ikke allerede Lunar Business-bruger, kan du sende en ansøgning gennem appen. Gå til produktsiden i appen og vælg “e-conomic”. Tryk på “Forbind e-conomic”. Vælg “Hent nøgle fra e-conomic”. Tryk på “Fortsæt”, for at få adgang og åbne e-conomic. Tryk på “OK”. Login på e-conomic med den bruger, som  du ønsker at forbinde. Tryk på “Log på”. Tryk på “Tilføj app”. Tryk på “Forbind”. Din integration mellem Lunar Business  og e-conomic er nu gennemført