Hvad sker der, hvis jeg ikke har penge på min konto, når mit abonnement skal skal betales?

Den årlige betaling for Lunar Business trækkes på din erhvervskonto uanset om du har penge på kontoen. Du skal derfor sørge for at der er penge på kontoen, når betalingen opkræves. Den første betalings opkræves 3 dage efter at du er blevet godkendt som kunde. Derefter trækkes betalingen årligt direkte fra din erhvervskonto. Hvis du ikke har penge på din konto, og der bliver trukket penge kommer den i overtræk.

Se priser og overtræksrente i vores prisliste for Lunar Business.

Hvad koster det at være Business bruger?

Som erhvervskunde betaling du et årligt abonnement for Lunar Business.

Se priser for Lunar Business.

Skal jeg skifte bank, når jeg signer up til Lunar Business?

Det bestemmer du selv. Du kan vælge at være kunde begge steder eller opsige din nuværende bank, og udelukkende være Lunar-bruger.

Hvad er Lunar Business?

Lunar Business er en digital bank til dig, der har en lille virksomhed. Med Lunar Business kan du styre hele din økonomi på mobilen, minimére rutinearbejde, og vokse hurtigere.

Du får alt det, du forbinder med en bank: Konto, Visa-kort, betalinger, lånemuligheder, Mobile Pay, Apple Pay, Google Pay m.v. Derudover får du Danmarks bedste bank-app, så du nemt og sikkert kan styre din økonomi fra mobilen.

Vi har mere end 200.000 brugere i Norden, og vi har kontor i Aarhus, København, Stockholm og Oslo. Vores +130 ansatte arbejder hver dag for at give vores brugere den bedst mulige bank.

Fortæl mig mere om Lunar Business

Hvordan bliver jeg Business bruger?

Hent Lunar appen og ansøg om en erhvervskonto direkte i appen. Vær opmærksom på at du skal vælge oprettelsen for Lunar Business på den første side i appen.

Kan jeg tilknytte min NemKonto til min konto?

Ja, du kan tilknytte din NemKonto til din konto, og det er tilmed gratis. Du kan både vælge at gøre dette som en del af din sign-up, eller du kan gøre det, efter du har oprettet din bruger.

Må jeg bruge mit kort til min privatkonto til at betale, for min Business bruger?

Du kan ikke betale for Lunar Business med dit private kort. Betalingen for Lunar Business bliver trukket direkte fra din erhvervskonto. Du skal derfor sørge for at der er penge på kontoen, når betalingen opkræves. Den første betalings opkræves 3 dage efter at du er blevet godkendt som kunde. Derefter trækkes betalingen årligt direkte fra din erhvervskonto.

Se priser for Lunar Business.

Hvordan betaler jeg for at være Business bruger?

Betalingen for Lunar Business opkræves årligt direkte fra din erhvervskonto hos Lunar. Du skal derfor sørge for at der er penge på kontoen, når den første betaling opkræves. Den første betaling opkræves 3 dage efter du er blevet godkendt som kunde. Efterfølgende opkræves betalingen årligt fra din erhvervskonto hos Lunar.

Se priser for Lunar Business.

Skal jeg have en privat konto for at få en Business konto?

Nej. Det er ikke et krav, at du skal bruge Lunar som privatperson, for at kunne blive oprettet som Business bruger.