Hvad skal jeg gøre, hvis jeg mister den enhed, jeg har Apple Pay på?

Du skal kontakte Lunar med det samme for at få spærret Apple Pay. Du kan ringe på +45 70 60 54 54.

Kan Apple se mine transaktionsdata?

Nej, når du bruger Apple Pay udveksler hverken du eller Lunar betalingsoplysninger med Apple. Som ejer af din Apple-enhed er du den eneste, der kan se oplysningerne. De gemmes kun på enheden og ikke på nogen Apple-servere.

Hvordan får jeg Apple Pay?
  1. Åben Lunar-appen eller hent den gratis i App Store.
  2. Åben fanen ‘Kort’, vælg ‘Tilføj til Apple Wallet’ og følg vejledningen på skærmen.
  3. Så er du klar til at betale med Apple Pay i butikker, online og i apps
Hvad koster det at bruge Apple Pay?

Det koster ikke noget at have Apple Pay, og der er heller ingen gebyrer på betalinger med Apple Pay.

Hvorfor skal jeg overveje at bruge Apple Pay?

Lunars lækre kort er nøjagtig lige så fede, når du vælger at bruge dem på din telefon. Du slipper for at tage kortet frem, når du bruger Apple Pay, og kan via din telefon betale sikkert og nemt.

Hvilke enheder kan jeg bruge Apple Pay på?

For at bruge Apple Pay skal du have:

• En iPhone 6 eller nyere model med den seneste iOS-opdatering. Du kan også bruge Apple Pay på Apple Watch, iPads med med Touch ID eller Face ID samt Mac-modeller med Touch ID.
  • Et Standard- eller Premium-kort hos Lunar.
Er det sikkert at bruge Apple Pay?

Apple Pay er meget sikkert. Dine kortoplysninger gemmes ikke i app'en eller på telefonen. Hver betaling skal godkendes med Touch eller Face ID. Du skal ikke bruge en pinkode, så du behøver ikke bekymre dig om, om nogen kigger dig over skulderen, når du betaler.

Skal jeg bruge et Lunar kort for at bruge Apple Pay?

Ja, du skal have et Lunar kort for at kunne bruge Apple Pay. Bestil et fysisk eller virtuelt kort helt gratis direkte i appen.